Adviseren doen we zó

Standaard hypotheekadviezen komen in ons woordenboek niet voor. Kán ook niet, want ieders persoonlijke situatie is anders. Heeft u bijvoorbeeld eigen geld, zijn er schulden en wat zijn de maandelijkse inkomsten? Dat brengen we eerst in kaart. Daarnaast vragen wij ook naar uw toekomstverwachtingen en -wensen, want die zijn van invloed op de keuze voor een hypotheek. Zodra we dat allemaal hebben geïnventariseerd, maken we een analyse, onderzoeken uw mogelijkheden, vergelijken hypotheken van verschillende aanbieders en gaan we aan de slag met berekeningen. Dit alles resulteert in een adviesrapport, waarin u leest welke oplossingen voor uw situatie de beste zijn. Ook zetten we helder uiteen wat u voor uw hypotheek gaat betalen en hoe uw hypotheeklasten er de komende jaren uit gaan zien.

Weet u (grotendeels) al wat u wilt? Dan biedt Groot Schieland Hypotheken u dienstverlening op maat.

Groepsapp

Zodra we het adviestraject inzetten, maken we een groepsapp aan. Via de groepsapp kunt u ons op elk gewenst moment bereiken.

Wij adviseren en bemiddelen onder andere

  • Bij aankoop van de woning
  • Bij verkoop van de woning
  • Bij oversluiten van een hypotheek
  • Bij het einde van het rentecontract
  • Bij verhogen van de hypotheek
  • Bij ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid in geval van einde relatie of echtscheiding

Onafhankelijk

Groot Schieland Hypotheken is niet gebonden aan welke verzekeraar of financiële instelling dan ook. Bovendien heeft geen enkele partij een belang in ons bedrijf. Daardoor vinden wij altijd de hypotheek die het beste past bij uw wensen, tegen gunstige voorwaarden. En we hebben lekkere koffie. Van ons favoriete merk … dat dan weer wel.

Meer informatie over inhoud en kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.