Pensioenadvies

Niet zómaar iets voor later

Of u nu werknemer, werkgever of zelfstandig professional bent, een goede pensioenvoorziening geeft vertrouwen in de toekomst. Groot Schieland Financieel Advies weet van de hoed en de rand in pensioenland. Bij ons bent u verzekerd van onafhankelijk advies over de juiste oplossing voor uw persoonlijke situatie. Oud worden willen we allemaal, maar zorg er wel voor dat u er straks comfortabel bij zit.

Particulier & pensioen

Wilt u na uw pensionering blijven leven zoals u dat nu doet? Dan is het belangrijk om uit te zoeken of dat ook haalbaar is met het pensioen dat u tot nu toe heeft opgebouwd. U kunt uw vermogen op verschillende manieren (vaak fiscaal aantrekkelijk) aanvullen. Sparen, beleggen, banksparen, een lijfrenteverzekering of een combinatie daarvan. Wij zoeken tot op de bodem uit welke opties voor u het gunstigst zijn om vermogen op te bouwen voor later.

Werkgever & pensioen

Een goede pensioenregeling maakt uw bedrijf aantrekkelijk als werkgever. Pensioenproducten zijn vaak complex en de wet- en regelgeving rondom pensioenen is voortdurend in beweging. Een gedegen pensioenadvies is daarom onmisbaar. Welk pensioensysteem past het beste bij uw bedrijf en waar kunt u het pensioen het beste onderbrengen? Wij zoeken het voor u uit en adviseren u vervolgens in klare taal. Zodat niet alleen wij het begrijpen, maar dat u het ook helemaal snapt.

Meer informatie over inhoud en kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.