Verzekeringen

Goed verzekerd
is zorgeloos leven & ondernemen

Groot Schieland Assurantiën adviseert en bemiddelt niet alleen in verzekeringen, wij zorgen ook voor een snelle schadeafhandeling. Dat doen wij voor zowel particulieren als zelfstandig ondernemers en bedrijven. Verzekeren is altijd maatwerk. De één wil niets aan het toeval overlaten en zoveel mogelijk risico’s afdekken, terwijl de ander alleen het hoognodige wil verzekeren. Wat uw wensen ook zijn, Groot Schieland Assurantiën kent uw specifieke situatie en kan u daardoor van een gericht advies voorzien.

Particuliere verzekeringen

U weet wat ze zeggen van kleine hoekjes? Daar schuilen ongelukken in. Nu is in Nederland vrijwel alles verzekerbaar, van tablet of smartphone tot camper en uitvaart. Bij Groot Schieland Assurantiën kunt u voor de volgende categorieën particuliere verzekeringen terecht:

  • In & om het huis (o.a. inboedelverzekering, glasverzekering of kostbaarhedenverzekering)
  • Aansprakelijkheid (als u of uw gezinsleden bijvoorbeeld onopzettelijk schade aan andermans spullen en gezondheid veroorzaken)
  • Verkeer (o.a. auto-, bromfiets of fietsverzekering)
  • Recreatie (o.a. reis- en annuleringsverzekering)
  • Mens & gezondheid (o.a. zorgverzekering en uitvaartverzekering)

Voor Groot Schieland Assurantiën heeft geen verzekering geheimen. Wij kennen ze op ons duimpje en weten precies welke verzekeringen voor u relevant zijn.

Bedrijfsverzekeringen

Naast kansen krijgt u als ondernemer ook te maken met risico’s. Risico’s die gevolgen kunnen hebben voor uw bedrijf én uw medewerkers. Een rustgevende gedachte dat er legio bedrijfsverzekeringen bestaan waarmee u prima bent ingedekt tegen eventuele financiële gevolgen. U kunt zich als ondernemer bij Groot Schieland Assurantiën op de volgende terreinen verzekeren:

  • Schade (o.a. gebouwenverzekering en inventaris- & goederenverzekering)
  • Inkomen (o.a. arbeidsongeschiktheidsverzekering)
  • Recht (o.a. bedrijfs- en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering)

Bij Groot Schieland Assurantiën kunt u uiteraard ook collectieve verzekeringen afsluiten voor uw onderneming. Makkelijk en voordelig.

Laagdrempelig, betrokken en vaste contactpersonen

Bij Groot Schieland Assurantiën kunt u zonder afspraak terecht. Zit u met een verzekeringsprobleem, dan wilt u dat immers meteen opgelost zien. Dat kan ook ’s avonds of in het weekend (dan graag wel eerst even bellen), bij ons op kantoor of bij u thuis. Mobiel of via Whatsapp zijn wij bovendien 24/7 bereikbaar. Wij kennen onze klanten en weten wat er speelt. Bovendien heeft u bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Want niets is zo vervelend als steeds hetzelfde verhaal aan weer een ander te moeten vertellen. U belt met een probleem, wij lossen het op.

Onafhankelijk

Groot Schieland Assurantiën is niet gebonden aan welke verzekeraar of financiële instelling dan ook. Bovendien heeft geen enkele partij een belang in ons bedrijf. Daardoor vinden wij altijd de verzekering die het beste past bij uw wensen, tegen de laagste premie. En we hebben lekkere koffie. Van ons favoriete merk … dat dan weer wel.

Meer informatie over inhoud en kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.
Over de wijze waarop onze medewerkers worden beloond kunt u hier ons beloningsbeleid raadplegen.