Kredietadvies

Wij kijken naar de kleinste lettertjes

Een passende financiering verkrijgen als ondernemer is geen sinecure. Het proces dat u moet doorlopen voordat de financiering geregeld is, is complex. Niet verwonderlijk dat u eindeloos blijft zoeken naar de rode draad die u helpt het doolhof uit te komen. Groot Schieland Administraties weet die rode draad feilloos te vinden.

Grote kans van slagen

Wij kunnen u ondersteunen en adviseren bij de herziening van een bestaande of de aanvraag voor een nieuwe financiering. Samen met u bekijken we onder andere de kosten van de lening op korte en lange termijn, de voorwaarden waar u aan moet voldoen en de kleine lettertjes van de lening. Vervolgens helpen wij u bij de kredietaanvraag. Een aanvraag die niet alleen een grote kans van slagen heeft, maar die ook verantwoord is en past binnen uw budget.

Persoonlijk contact en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Daar hechten wij als Groot Schieland Administraties veel waarde aan. Kom daarom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. Zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw fiscale aangiftes inzichtelijk kunnen maken.