Financiering bedrijfsmatig onroerend goed

Zakelijk goed onder de pannen

Een investering in de toekomst. Dat is de aankoop van een bedrijfspand zonder meer. Daarbij gaat u natuurlijk niet over één nacht ijs. Groot Schieland Administraties begeleidt en adviseert u bij het nemen van een weloverwogen beslissing.

Kopen of huren?

Natuurlijk is het kopen van een zakelijk pand een mooie investering voor de toekomst. Maar is kopen voor u wel de juiste beslissing, of is huren wellicht een betere optie? Een lastige keuze, waarbij u veel zaken tegen elkaar moet afwegen. Wij helpen u daar stap voor stap bij en komen zo tot een advies op maat.

Financieel plan

Kiest u voor kopen, dan is een goed doortimmerd financieel plan belangrijk in de voorbereidingen. Heeft u bijvoorbeeld voldoende eigen vermogen of een zakelijk pand te kopen? Heeft u externe financiering nodig, dan moet u als ondernemer een deel van de koopsom zelf inbrengen. Wij brengen uw financiële situatie duidelijk in beeld, zodat u weet waar u aan toe bent. Ook voor de lange termijn.

Persoonlijk contact en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Daar hechten wij als Groot Schieland Administraties veel waarde aan. Kom daarom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. Zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw fiscale aangiftes inzichtelijk kunnen maken.