Aangiftes en fiscale begeleiding

Uw kansen optimaal benutten

Ondernemer of particulier: niemand wil te veel belasting betalen. Maar wát u betaalt, moet wel kloppen. Groot Schieland Administraties verleent fiscale begeleiding aan ondernemers en particulieren. Daarnaast verzorgen wij desgewenst ook uw aangiftes.

Aangiftes en fiscale begeleiding voor ondernemers

Het kan uw bedrijf veel geld besparen: deskundige fiscale begeleiding die naadloos aansluit op de situatie van uw onderneming en uw (eventuele) positie als DGA. Vereist uw situatie specialistische kennis, dan kunnen wij een fiscalist inschakelen. Groot Schieland kan u ook helpen met aangiftes voor de loonbelasting, vennootschapsbelasting en omzet- en inkomstenbelasting.

Aangiftes en fiscale begeleiding voor particulieren

Met de voortdurend veranderende fiscale regels is het niet zo gek als u de weg kwijtraakt in ons belastingstelsel. Welke regels zijn van toepassing op uw persoonlijke situatie en welke niet? Hoe voorkomt u dat u te veel (of te weinig) betaalt? En geen kansen laat liggen? Met een eerlijke en deskundige fiscale begeleiding zit u altijd goed. Groot Schieland heeft vaste contacten met fiscalisten, die wij kunnen inschakelen als dat nodig is. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor uw aangiftes.

Persoonlijk contact en een goede samenwerking met onze opdrachtgevers. Daar hechten wij als Groot Schieland Administraties veel waarde aan. Kom daarom gerust langs voor een vrijblijvende kennismaking. Zodat we samen kunnen bekijken hoe we uw jaarrekeningen en rapportages inzichtelijk kunnen maken.